Bejelentkezés | Regisztráció
 
       
Szavazzon Ön is! Ön megvalósította már otthonában a digitális átállást?

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Napenergia segítségével látja el kaszaperi műszaki telephelyét és hálózati eszközeit villamos energiával az innovatív hírközlési szolgáltató

A MaximoNet Hírközlés Kft. internet szolgáltató vállalkozásként kezdte meg tevékenységét több mint 5 évvel ezelőtt. A társaság az évek múlásával az informatika világából folyamatosan haladt a széles körben vett hírközlési – informatikai iparág felé. A társaság jelenleg hálózat-üzemeltetési és hírközlési szolgáltatás nyújtási feladatokat végez Orosháza és Mezőkovácsháza térségében. 

Munkatársaink jártasak a kábeles rendszerek üzemeltetésében, az internet és kábeltelevízió szolgáltatásban, és jelenleg ismerkednek az energetikai területtel, jelenleg a tulajdonosok mellett 5 fő dolgozik a cégben. A társaság a nehéz körülmények ellenére folyamatosan fejlődik. 

A meglévő rendszerek környezetbarát és költséghatékonyabb üzemeltetése érdekében a társaság a Kaszaperen működő műszaki bázispontján a napenergiát villamos energiává alakító fotovoltaikus rendszer kialakítását tervezte már hosszabb ideje. Az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program keretében megjelent KEOP pályázati felhívásra benyújtott pályázaton a társaság a 24,9 millió vissza nem térítendő támogatásban részesült.

Az elkészült napcellás kiserőmű műszaki átadása 2014 július 31-én megtörtént. A fejlesztés nagy előre lépést jelent cégünk életében, a költséghatékonyság pedig a hosszú távú versenyképesség megőrzését segíti elő.

MaximoNet Hírközlés Kft.

KASZAPER, ÁRPÁD U. 1/2. HRSZ ALATTI INGATLANON MEGLÉVŐ SPORTCSARNOKRA TERVEZETT 48,0 KWP TELJESÍTŐKÉPESSÉGŰ FOTOVOLTAIKUS VILLAMOSMŰ TELEPÍTÉSE NAPELEMES RENDSZERREL MŰKÖDTETETT LÉTESÍTMÉNY ÉS MŰSZAKI KÖZPONT CÉLJÁRA

Email: maximonet@oroscom.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu  

<< vissza
Dél-Alföldi Hírközlési és
Informatikai Klaszter © 2012
Nyitólap | Bemutatkozás | Kapcsolat | Impresszum